Wapenkluizen

Wapenkluizen – Het veilige gevoel van een wapenkluis!

Iedereen met een wapen in Nederland moet het veilig opbergen. Dit betekent dat er dus een wapenkluis moet zijn. Wapenkluizen zijn er in diverse uitvoeringen. Er zijn wapenkluizen voor handvuurwapens, geweren, een combinatie hiervan en voor munitie apart. Uiteraard moet de munitie in een wapenkluis apart opgeborgen zijn van de wapens.

In Nederland zijn de eisen voor de bescherming van wapens in een kluis vrij licht. Een plaatstalen kast voldoet voor sommige wapens al. Ondanks dat dit mag en relatief goedkoop is, is een robuustere wapenkluis te adviseren. U moet er toch niet aan denken dat uw wapens op een zekere dag verdwenen zijn.

Jagers combineren vaak het functionele met het aangename. Immers, het oog wil ook wat. Speciaal voor hen heeft Kluiscentrum.nl een aantal oogstrelende modellen die niet zullen misstaan in de Herenkamer naast de geweien en andere trofeeën.
Een gewerenkluis mooi afgewerkt met hout die past bij het interieur of een die lijkt op een gewone kast. Veel is mogelijk! Evenals een op maat gemaakte gewerenkluis of wapenkluis zodat deze precies past op de plaats die ervoor bedoeld is.

De meeste gewerenkluizen en pistolenkluizen zijn te voorzien van een elektronisch slot. Standaard zijn de kluizen met een sleutelslot uitgerust. Het is toch een rustig idee dat de sleutel niet kwijtgeraakt kan worden?

De grotere gewerenkluizen hebben als nadeel dat deze niet altijd eenvoudig te plaatsen zijn op zolder bijvoorbeeld. Onze technische dienst is zeer ervaren. Wij doen al ruim 35 jaar niet anders! Graag installeren onze monteurs uw wapenkluizen daar war u de kluis het liefst wil hebben. Ook al denkt u dat het niet kan, vraag het ons voor de zekerheid!

Wilt u meer informatie over wapenkluizen die niet op deze website staan? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Ook voor een maatwerk geweerkluis met een afwerking van hout of leder. Wij maken uiteraard vrijblijvend een offerte voor u!