FAQ

Kluiscentrum.nl doet er uiteraard alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen. Mocht u desalniettemin ontevreden zijn dan vernemen wij dat graag. Wij lossen het probleem graag voor u op.
Klachten kunt u kenbaar maken via email: of bel 0345-616110 (optie 2).

Stichting Webshop Keurmerk
Kluiscentrum.nl is lid van Stichting Webshop Keurmerk. U beschikt dus altijd over de mogelijkheid om met hen contact op te nemen om uw onvrede te bespreken en eventueel hen te vragen om te bemiddelen. Zover zal het nooit komen omdat wij er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Kluiscentrum.nl is lid van Stichting Webshop Keurmerk. In de voorwaarden is het retourbeleid beschreven en valt onder het herroepingsrecht.

De bedenktijd is 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag u het product retourneren in, zoveel mogelijk, de originele verpakking. U ontvangt dan van ons het volledige bedrag terug. U betaalt de retourzending zelf. Eventuele schade ontstaan tijdens de retourzending worden in overleg met u verrekend met het te verrekenen bedrag.

Als de kluis reeds geïnstalleerd is of speciaal voor u op maat gemaakt is dan kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht.

Wilt u de kluis retourneren? Neemt u dan contact met ons op of 0345-616110.

Wij werken samen met MultiSafePay. Een zeer veilig platform voor uw betalingen. U kunt vooraf betalen met: iDEAL, Mastercard, Visa, Paypal en MisterCash (België). Geld overmaken via een overschrijving kan ook. Houd u er wel rekening mee dat de bestelling pas officieel is als de betaling is ontvangen. Rembours betaling is natuurlijk ook mogelijk voor standaard producten. Voor maatwerk producten die speciaal voor u zijn samengesteld vragen wij vooruitbetaling. Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven.

Kluiscentrum.nl beschikt over een eigen showroom bij ons kantoor en magazijn te Leerdam. U bent altijd van harte welkom. In verband met beschikbaarheid van onze verkopers vragen wij u wel om een afspraak te maken. 

Load More