Betaalmogelijkheden

Wij werken samen met MultiSafePay. Een zeer veilig platform voor uw betalingen. U kunt vooraf betalen met: iDEAL, Mastercard, Visa, Paypal en MisterCash (België). Geld overmaken via een overschrijving kan ook. Houd u er wel rekening mee dat de bestelling pas officieel is als de betaling is ontvangen. Rembours betaling is natuurlijk ook mogelijk voor standaard producten. Voor maatwerk producten die speciaal voor u zijn samengesteld vragen wij vooruitbetaling. Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven.

Betaalmogelijkheden Kluiscentrum

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten veilig en snel via hun eigen bankomgeving. Dit is in Nederland een van de meest gebruikte betaalmogelijkheden. iDEAL is geschikt voor business to consumer en business to business. Belangrijk om te weten is dat iedere betaling 100% gegarandeerd is, er is dus geen risico.

Bancontact / Mister Cash is een van de populairste betaal-mogelijkheden in België. Consumenten kunnen via hun eigen bankomgeving op een veilige en snelle manier betalen. Belangrijk om te weten is dat iedere betaling 100% ge-garandeert is, er is dus geen risico.